Aika vierii hurjaa vauhtia eteenpäin. Tosiaan jo kaks viikkoa sitten oli neuvola + lääkäri. Kaikki oli sillä saralla ihan niinkun pitääkin.

Pissa oli ok, paineet oli vähän kohonnu, mutta kuitenkin ihan hyvä, no oma pulssi oliki sitten taas vaihteeks 126, mutta sekin oli lääkärin mukaan ihan ok, eikä sil oo mitään väliä. Hemoglobiini oli jopa noussu edellisestä 127:stä 129 ja rautaa tosiaan en oo edes syöny. Eikä kuulemma tarvi/saa alkaa vielä syömäänkään.. saas nähä tarviiko sitä missään vaiheessa ees alottaakaan.. no jos tarvii, ni on onneks jo hyväks havaittua merkkiä tuolla odottamassa, mitä ainakin vatsa kestää.

Sf-mitta oli 24 ja meni edelleen ihan käyrillä. Kohdunsuu oli pitkä ja täysin kiinni. Välillä siellä suunnalla tuntuu sellasta tosi ikävää paineentunnetta, mutta sekin kuulemma ihan normaalia.

Painonnousua en nyt tähän hätään muista, että mitä oli/viikko, mutta tällä hetkellä painoa on tullu yhteensä 9 kiloa. Tuntuu jotenki hirmu paljolta, kun viikkoja ois kuitenki vielä 12 jäljellä.

Tällä hetkellä mennään rv 28 + 3