Se ois sitten heinäkuu ja h-hetkeen tasan kaks viikkoa!! Olo alkaa olla kyllä jo melkosen tukala, mutta ehkä tätä vielä parisen viikkoa kestää.. mutta sit jos alkaa mennä paljon siitä yli, ni se ei sit ehkä enää oo kovin kivaa.. tällä hetkellä pahinta on toi häpyluun alueen kipu, kun jokainen askel viiltää oikein kunnolla ja varsinkin kun yrittää aamulla/yöllä nousta sängystä, ni se on todella tuskasta. Onneks pinnis on ihan sängyn vieressä kiinni ni kiskon sitten siitä aina itteni ylös. Nyt on myös ollu niin turkasen kuuma, että on ollu aika tuskasta nukkua. Onneks meillä on tuuletin makkarissa, joka onki koko aika päällä, ilman sitä ei pärjäis.

Keskiviikkona oli tutustuminen synnärille ja se oli yllättävän hyvä käynti. Oli kiva nähä paikat etukäteen, koska ne oli ihan erilaiset ku olin aatellu, ja että tietää sit ainaki mihin on menossa. Heinäkuusta taitaa tulla aika ruuhkanen kuukausi, joten voi olla, että perhehuone jää saamatta, mutta sellasta ainakin yritetään.

Eilen oli sitte neuvola. Siellä ei mitään ihmeempää. Oli joku sijaisterkka, joka oli kyllä ihan mukava, mutta jotenkin tuntu vaivaantuneelta taas ihan vieraalle ihmiselle selittää, ku se kyseli kaikkee synnytyspeloista ja vastaavasta. Vauveli oli edelleen pää alaspäin niinku pitääkin, tuskinpa se sieltä enää kääntyy väärinpäin. Painoa oli nyt yhteensä 63 kiloa, eli taas oli tullu melkein kilo viikossa.. mutta ei kai sen tässä vaiheessa enää niin väliä ja tossa on kyllä pari kiloa ihan turvotustakin.

Tänään sain vihdoin vauvan ammeen pestyä ja järkättyä vähän kylppäriä. Haluisin tehä sinne seinälle vielä sellasen lokerikon, mutta se taitaa jäädä ainaki nyt toistaseks tekemättä. Ehtiihän sitä sitten myöhemminkin. Äitin passitin tänään myssyostoksille, kun se on ainoo "pakollinen", mikä nyt vielä puuttuu, ennen ku voi lähteä vauvaa hakemaan. Mutta on tässä vielä joka päivälle kaikkea pientä puuhaa, että ei käy aika pitkäks.