Neuvola oli ja meni jo pari viikkoa sitten. Siellä oli kaikki ihan ok. Hemoglobiini oli tällä kertaa 127, eli vieläkin ihan hyvä, mutta sain ohjeeks kuitenkin alottaa raudan heti kun tuntuu, että tulee ylivoimanen väsymys. No mähän kävin jo viikko sitte ostamassa paketillisen Obsidaneja ja kaks oon niitä yhteensä ottanu ja enempää en ota. Onneks kaveri suostuu ostamaan paketin multa pois, ni ei mee rahat ihan hukkaan, ku noi ei tosiaan oo mitään kovin halpoja. Ton pitäis olla vatsaystävällistä, mutta mulla tuli molemmilla kerroilla, ku otin, ni kolmeks päiväks ihan hirveet vatsakivut. Eli ainaki söi, ni vatsaa alko särkeä ja muutenki oli tosi tukala ja turpee olo vatsassa. Ja otin noi siis jonku kolmen päivän välein, ku en ollu varma, johtuuko just tosta raudasta olo, mutta nyt ku en oo taas kolmeen päivään ottanu, ni nyt ne mahakivut helpotti, eli luultavasti ei vaan toi merkki sopinu yhtään mulle. Luultavasti ostan seuraavalla kerralla jotain sellasta, minkä saa ottaa ruuan yhteydessä, ni jos sellaset ois vähän parempia. Onneks nyt mitään järin suurta väsymystä ei viel oo ollu, joinain päivinä on vaan selkeesti pahempi ku toisina.

Sf-mitta oli 18 cm, mikä meni ihan tasan tarkalleen keskikäyrillä. Ei tää maha kyllä vieläkään mikään iso ole. Siellä joogassakin, kun makas selällään, ni tuntu, että se oikein imeyty sisäänpäin. Mutta nyt oon ihan tyytyväinen, kun nyt oon tiedostanu sen, että kun se sitten oikeesti joskus kasvaa, ni onhan se koko ajan tiellä, ku ei sellaseen oo tottunu, ni nyt oon ihan tyytyväinen, jos jäiskin vähän tollaseks pienemmäks. Ja huolissaan ei tarvi vauvelin voinnista kuitenkaan olla, vaikkei maha niin kovin kasvaiskaan, koska siellä pidetään varsinkin öisin sellasia bileitä, että eiköhän se täysissä ruumiin ja sielun voimissa ole. Välillä on tosi vaikee saada edes unta, kun se meuhkaaminen vaan jatkuu jatkuu.. Mutta hyvä niin.. nythän on varmaan ne aktiivisimmat viikot, kun sitten kun siellä alkaa olemaan ahtaampaa, ni liikkeetki ehkä vähän rauhottuu..

Nythän tuolta neuvolasta sai viimeks jo ne kaikki Kelan hakemuksetki. En oo niitä vielä täytelly, onhan tässä vielä aikaa. Jotenki tuntuu kauheen aikaselta, että sen paketinki jo nyt sais.