Tänään heräsin puol kuus ihan kaameeseen p**kan hajuun ja siihen, että koira pyrki sänkyyn. Eiköhän siellä oo matolla iso iso kasa ja sängyssä ja ympäri makkaria pieniä kasoja. Ylös siis ja siivoamaan. Hain keittiöstä talouspaperia ja mihin astunkaan. Isoon isoon pissalammikkoon keittiön matolla. Sitä ei ookkaan tapahtunu useempaan vuoteen muistaakseni.. vaikka tosin aika kultaa muistot, että voihan olla etten vaan muista.. :)
Ensin ylös ja kasat pois ja matot kylppäriin pesua varten. Ja se millä perusteella tänä kokemuksen vois yhdistää äitiyteen, on se, että koirulilla on tällä hetkellä juoksut, joten sillä on sellaset söpöset vaaleensiniset baby-pöksyt jalassa ja sitä voi vaan kuvitella, jos ei oo ite nähny, että kun se p**koo ja pissii niitten housujen läpi ja sitten tepastelee ympäri kämppää, niin sitä siivoomista onkin sitten vähän enempi. Eli seuraava operaatio oli koira suihkuun. Vedin siivoushanskat käteen ja koiran shampookin oli loppu, joten tavallista käsisaippuaa vähän kyytipojaks. Ja sitten uudet puhtaat housut, joita Mies oli onneks just edellisenä iltana pessyt. Ja päällä olleet menivät suoraa tietä roskiin. Ja sitten oli vielä vuorossa kahden maton pesu. Kokonaisuudessaan meni sellanen 45 minuuttia.

Mutta oisin mä valmis äidiks, koska vaikka siivoomista inhoonkin, niin ei tämmönen silti haittaa. Väsyttää ihan sairaanmoisesti, mutta kun toiselle tuli vahinko. Se oli kyllä tosi vaisu muutenkin aamulla, ku yleensä pyörii kun väkkärä, ni nyt ei ees tullu kattoo kun siivoon. Ehkä sitäkin tietty vielä väsytti, mutta kyllä se aina silti nousee mun kanssa.

Nyt vois vielä käyttää sen koiran ulkona, vaikka tuskin sillä ihan heti hätä onkaan, sen verran oli molempia tavaroita tullu. Sitten vois ehkä käyttää tänkin ajan hyödyks ja tehä koulujuttuja, koska tonne sänkyyn en enää mee nukkuu.. Enkä tajuu miten siellä voi edes siinä döfiksessä nukkua... mä heräsin ainaki heti. Mutta siis heti kun Mies herää, niin lakanat kuumaan kuumaan pesuun ja sitten vielä keittiön lattian imurointi ja pesu. Siinä se sit ois.. ja sit voiski ehkä mennä päikkäreille.. ;)