Viel ois viikko.. tai voi olla myös pahimmillaan se 3 ja ½. Päättämätön Nyt on tosiaan sellanen olo, että sais jo tulla.. ehkä viikko ois just hyvä aika vielä ootella.

Oltiin tänään leffassa kattomassa Brüno. Seuraavaan kertaan kun voi sitten olla taas aikaa. Mulla ei oo sitä keskiselkäkipua ollu pitkään aikaan, mutta jotenkin noi leffateatterin penkit on vissiin sellaset, että alko melkeen heti sattuu selkään. Ja ei kyllä ollu mikään kummonen leffa, mutta olipahan vähän erilainen ja ihan kiva oli käydä. Selkäkivun lisäks tuli supistuksia ja aina välillä tuntuu sellasia vihlasuja tuolla kohdunsuulla, että kait siellä toivottavasti jotain myöskin tapahtuu.

Tänään saatiin myös kellari siivottua, ei siellä ollukkaan niin paljon roinaa, kun luulin. Pari päivää sitten keitin tutit ja tuttipullot, joita tosin ei tiedetä edes käytetäänkö, mutta kun niitä nyt muutama tuolla oli, niin onpahan nekin sitten heti käyttövalmiina, jos sattuu tarviimaan. Tänään vielä tilasin yhet imetysliivit, ni onpahan niitäkin yhet sitten heti käyttövalmiina. Huomenna vielä pitäis siirtää yks lipasto pois työhuoneesta ja eteisestä kaappi sen tilalle, että eteiseen sais vaunuille paikan. Ite en kyllä aio mihkään nosteluun osallistua, josko sais äidin tänne miehelle kaveriks nostelemaan.

Olin jo pari tuntia nukkumassa, mutta nyt alko taas närästää niin, että ei voi olla vaakatasossa, joten piti tulla tähän koneelle oottelemaan, että se helpottais. Nyt katoinki netistä, että ei tota närästyslääkettä, mitä toissayönä otin, ni sais ees ottaa, ni otin sitten Samarinia, että toivottavasti se auttais. Nyt myös kirvelee tosi ikävästi tosta napakorun arvesta ja tuntuu ihan siltä, että se repee hetkenä minä hyvänsä. Ni senkään takia ei ois kovin suotavaa, että tää vatsa tästä enää ihan hirveesti kasvais. Ihme ettei oo jo aiemmin revenny, ku näyttää ainakin iho olevan aika äärirajoilla tosta kohtaa.

Aini, mulla on pari päivää ollu jo ihan sellanen olo, että poika täältä on tulossa ja nyt jostain syystä vauvaa on jo tosi luonteva kutsua sillä tulevalla pojan nimellä. Tähän mennessä mitään sopivaa varsinaista "työnimeä" ei ookkaan syntyny.