Mä oon aina aatellu, etten panikois ja miettis sellasia asioita, kuten onko siellä masussa nyt kaikki kunnossa vai ei. Mikä on toisaalta kummallista, koska normaalisti panikoin kuitenkin kaikesta.

Nyt kuitenki tuntui, että oli päästävä neuvolaan. Oikeesti aika ois ollu vasta 5.2., mikä oli musta ihan liian kaukana. No oli mulla tavallaan syykin, miks halusin, ku joudun käymään ihan koko aika vessassa, ni aattelin ettei sitten vaan ois mitään tulehdusta. No huoli oli turha, mutta oli silti kiva käydä juttelemassa ja mittaamassa, ni nyt voi taas hyvin mielin olla vähän aikaa. Seuraavaan onki taas pitkä aika, mutta ultra on 5.3., ni enköhän mä siihen jaksa oottaa ja sitten se neuvola onki vaan viikko sen jälkeen.

Mutta kaikki oli siis ihan kunnossa, sydänäänet kuului hyvin, on kuulemma vilkas kaveri, kun koko aika meni alta pois. Painoa tullut 1,5 kiloa alusta. Hemoglobiini oli edelleen hyvä, mutta laskenut 150:stä 138:aan, joten siitä luultavasti johtuu ainakin puoleks tää tautinen väsymys. Neuvolantäti ajatteli, että osa johtuu vielä ihan normaalisti alkuraskaudesta.

Päivisin väsymystä aiheuttaa tietty se, että öisin en saa oikein nukuttua. Joka yö käyn kahesti vessassa ja sitten siitä puol viidestä eteenpäin en saa enää unta. Ja edelleen juon liian vähän, joten kauhulla vaan odotan, että kun juon oikeesti tarpeeks, ni miten usein sitten pitää vessassa juosta.

Selkä on jonkun verran kipee. Vatsa ei vielä oikeestaan ulkopuolisille näy, mutta itselle kylläkin. Tosin suurin osa on varmaan jotain turvotusta, kun iltaisin se on ihan jättimäinen pallo, mutta aamusin kun makaa sängyllä selällään ja tunnustelee, ni kyllä se joka päivä vähän erilaiselta tuntuu.