Muoks. 15:12. Melko nopeeta toimintaa, äsken jo soitettiin Jorvista mulle aikaa. Ens maanantaina iltapäivästä, normaalisti kuulemma antavat näihin aamuaikoja, mutta koska mä oon jo niin pitkällä, ni sen takia sain iltapäiväajan, en kyllä ihan tajunnu perusteluja. Mutta ensin ollaan vissiin jonkun aikaa käyrillä ja ultrataan ja jos on perätilassa, ni koitetaan kääntää ja sitten taas käyrille ja siitä vielä parin tunnin päästä käyrille, mutta koska äippäpoli on jo siinä vaiheessa kiinni, ni mennään sitten sinne synnytysosastolle kattelemaan niitä käyriä.. aika jännää...

Äsken oli sitten se neuvola ja se meni just niinkun aattelinkin. Ei se terkka oikein kanskaan ollu ihan varma, miten se vauveli siellä on ja sitten supistelikin niin paljon, että sen piti lopettaa kokeilu. Mutta siihen lopputulokseen se tuli, että vauva ois nyt jossain poikkitilassa, joten sain lähetteen sinne äippäpolille, johon tulee aika sitten johki ens viikolle. Saas nyt nähä, mitä sitten tapahtuu, mikäli se on siellä ihan miten sattuu, eikä suostu enää kääntymään, ni se ois sitten sektio, mutta onhan tässä vielä aikaa kääntyäkin.

Painoa oli tullu liki kilo viikossa, mutta se taitaa olla aika pitkälti turvotusta, kun nyt on ollu lämmin ja oon ollu aika paljon myöskin jalkeilla. Oli pakko käydä ostaa ananasta, jos se vähän auttais. Mansikoitakin haluisin, mutta en viittiny niitä ulkolaisia nyt ostaa, jos oottelis kotimaisia. Niitä vois vääntäytyä vaikka jopa ite poimimaan, kun niitä tosta läheltä saa. Hemppa oli nyt noussu ihan hyvin, oli 127, joten rautaa ei tartte enää syödä kun joka toinen päivä. Mä oon tosin aika säännöllisesti sitä muutenkin unohtanu sillon tällön ottaa, joten sama tahti jatkunee. Yleensä jätän sen oton niin, että otan yöllä, ku käyn vessassa, mutta joinain öinä (kuten viime) ei tuukkaan tarvetta vessalle, joten sit jää se rautakin samalla ottamatta. Mutta hyvä, että se on kuitenkin auttanu. Kohdun korkeus oli 33 cm, joten seki oli kasvanu parilla sentillä. Muuten kaikki oli ok. Ens viikolla sitten taas, sillon onki joku sijainen.