5 päivää Clomeja tuli syötyä ja eilen oli sitten ultra. Clomeista en huomannu, että ois tullu mitään oireita, paitsi vessassa saa juosta aiempaa useemmin ja välillä tulee ihan selkeitä kuumia aaltoja, varsinkin öisin.. tosi ärsyttävää, kun tulee niin kuuma, et tuntuu ettei voi olla.. onneks se on jo vähän helpottanu..

Mutta sitten niihin tuloksiin.. oli kyll melkosen mielenkiintonen ultra. Mä vähän alun perin pelkäsin, että tapahtuukohan siellä yhtään mitään siltikään, kun se edellinen lääkäri vielä sano, että voi olla, että ei ensimmäisistä kierroista ees saada välttis mitään tapahtumaan.. no, siellä mä sitten makasin ja siellä oli katossa kanssa se ultraruutu, ni sieltä pysty sit ite kans kattelee.. ni ensin katottiin oikee puoli ja sieltä löytyi yks hyvä munasolu ja siinä vaiheessa lääkäri oli tyytyväinen. Mutta sitte kun mentiin toiselle puolelle, niin sieltähän löytykin sitten komiat kolme kappaletta ja tais olla kaikki melko isojakin. Eli siel ois nyt sitten neljä munista, mutta valitettavasti ne menee nyt kaikki ihan hukkaan. Hauskaa oli se, kun eka lääkäri sano, että nyt on loppukierron tiukka ehkäsy päällä. Sitten se mietti hetken ja tulikin siihen tulokseen, että pitää pidättäytyä kokonaan, koska sperma on niin hyvää ja jos kondomi sattuis puhkeemaan (aika epätodennäköstä musta), ni sit tulis neloset ja sitä ei kukaan halua. Mutta olipas hauskaa, kun kolme vuotta on yritetty ja nyt se sano, että ei saa edes kortsun kanssa hommailla, koska on niin iso riski nelosraskauteen ja sitten jouduttais sikiöitä poistamaan ja se ei ois kivaa..

Ja sitten viime kuussa, kun en vielä ees syöny mitään lääkkeitä, niin mulla oli ollu verikokeen mukaan joku superovulaatio. Ja kun viimeks kun kävin siellä ultrassa, ni se lääkäri siellä sano, että näyttää siltä, että siellä ei tapahdu yhtään mitään ja on hyvin epätodennäköstä, että sieltä yks lähtis irtoomaan, kun oli sitä PCO:ta. Ja sitten ei varmaan viime kierrossa ees yritetty yhtään, ku ei siel kerta mitään pitäny tapahtua. Ja sit siel oiski ollu joku superhyvä.

No mutta nyt pitää alottaa sitten se yrittäminen ikään kun alusta, kun mä oon ilmeisesti oppinu ovuloimaan.. oiskohan jotain yhteyttä sillä, että just viime kierrossa aloin juomaan sitä greippimehua, mitä suositellaan.. ja sitten aloin kyl myös harrastaa liikuntaa enempi.. Ja sitten eilen tilasin 70 kpl ovulaatiotestejäki, ni nyt voi sitten alkaa testailemaan.. ainoo huono puoli on se, että nyt joudun sitten kuitenkin siihen aukiolotutkimukseen seuraavasta kierrosta, mikä ei oo kyllä yhtään kivaa.. mutta ehkä senkin kestää.

Vielä ois ehkä ollu jotain kirjotettavaa, mutta pitää varmaan lähteä nukkumaan ja jatkaa sitten toiste..