Paljon on taas ollu ajatuksia mielessä, mutta jotenkin ei vaan nappaa kirjottaa niitä auki.. Mulla on ollu mielessä kolme postauksen aihetta, mistä pitäis kirjottaa, mutta nyt muistan niistä enää kaks. Joka tapauksessa, kun viimeks kiertoa piti vähän vauhdittaa ottamalla kaks Teroluttia/pvä viikon ajan, niin ei siitä vauhdittamisesta ainakaan ollut mitään hyötyä, koska siltikin melkeen parisen viikko sai odotella, että mitään tapahtu. Kaikken ärsyttävintä ja inhottavinta ja mitä lie tässä lapsettomuudessa on se, että mikään ei toimi niinkun pitäis. Jos kerta ottaa tupla-annoksen, niin miksei se kierto voi sitten heti alkaa normaalisti. Miks sitä pitää odotella kaks viikkoa, jonka aikana joka päivä mahaa nipistelee, rinnat on turvonneet ja KIPEÄT ja löytyy ties mitä muitakin oireita. Sitten kun sitä tekee sen testin, niin sittenhän se vuoto alkaakin melkeen heti siitä. Ja se on vissiin ihan normaalia, mutta en ymmärrä, mikä sitä odotututtaa, kun kerta jos on lisähormoniakin ottanu, minkä pitäis sen vuodon käynnistää, niin mihin se jää jumiin.

No joka tapauksessa, alotin sitten ne Clomit taas ihan innoissaan ja menin lääkärille ja olin ihan varma, että nyt sitten vaan seksia ilosesti harrastamaan ja kaikki ois loistavasti. Mut eipä ollukkaan. Vasemmalta puolelta löyty 6 sentin kokonen kysta, joka oli ilmeisesti jostain munarakkulasta kehittyny. Sikäli ei mitenkään ihmeellistä, noitahan on varmaan aika monilla ja paljonkin. Luulisin, että  mullakin on saattanu olla joskus, koska välillä on olllu tosi tosi kovia vatsakipuja, mille ei varsinaisesti oo ollu mitään syytä. Ja nytkin lääkäri sanoi, että jos/kun se puhkeaa, niin voi olla aika kovat kivut vähän aikaa ja pari päivää sen jälkeen. Mutta se löydös aiheutti sen, että Clomit lopetettiin taas vaihteeks saman tien. Onneks en ollu ehtiny niitä vielä metsästää mistään apteekeista, ku ei viittis turhaan maksaa jostain, mitä ei voikaan sitten käyttää. Ja nyt sitten mul on maanantaina verikoe (en oikeen tiiä miks) ja sitten seuraava aika elokuun puolivälissä. Joten taas koko kesä tällasta odottelua. Ja sitten kun tulin lääkäristä pois ja mieli oli aika maassa ja itketti, sato ihan kaatamalla vettä, eikä mulla ollu sateevarjoa, odotin 20 minuttia bussia keskustaan ja sitten ku se bussi vihdoin tuli, niin se ei päästäny mua sisään.. pysähty ja päästi ihmisiä ulos, mutta ei avannu ovea ja sit koputtelin siihen oveen, mutta se vaan lähti pois. Siinä vaiheessa voi sanoa, että vitutti!

Aini ja sitten tähän loppuun vielä yks huomio noista Clomien sivuvaikutuksista. Aivan järkyttäviä kuumia aaltoja. Välillä päivälläkin, mutta joka yö melkeen tarkalleen samoihin aikoihin, joskus 4-5 aikaan, tuli niin järkyttävän kuuma, ettei oo tosikaan. Ja se sitten meni itekseen pois, miten tulikin, mutta että oli inhottavaa.. Ja sitten oli itkukanavat herkillä, itketti melkeen joka asia. Että ihan kiva sikäli, jos ei joudu jotain hormoneja syömään, mutta enköhän mä vielä jotain joudu kuitenki jossain vaiheessa. Ois vaan kiva saaada toinen lääkäri, kun siellä oli taas se vähän huonompi.