Kävin tänään aamulla ultrassa ja yllätyksekseni sainkin jo sen Clomi-reseptin. Mulla ois pitäny olla vielä se aukiolotutkimus ens kierrossa ja sit aattelin, että se yhteiskäyntikin ois vielä ennen. Mutta tuli sellanen vaikutelma, että vähän nopeutettiin tätä prosessia, koska oon viimeks ollu siellä syyskuussa, kun eka oli se kolmen kuukauden menkkatauko, sitten lakko ja sitten ei ollu aikoja. Se lääkäri kyllä vähän kyseli, että miks ollu niin pitkä tauko, että onko ollu omien menojen takia.. no ei oo ei.. Toisaalta ei se aukiolotutkimus kuulemma vielä oo ihan välttämätönkään.

Kun se teki sen ultran, niin siellä oli aika paljon kuulemma sitä PCO:ta, että ei sieltä mikään rakkula ois lähteny kehittymään itekseen. Kun ei toimi, ni ei toimi.. mutta kohta toimii.. toivottavasti.

Nyt pitää tasan kahen viikon päästä vielä käydä labrassa ja sitten syödä kymmenen päivää Terolutteja ja sitten kun alkaa menksulit, niin sitten clomeja ja sitten vielä ultra.. aikasta jänskää.. mä olin ihan intona, kun tulin kotiin sieltä..