Tänään oli sitten se lääkärikäynti. Aamulla jännitti aika paljon, ku muutenkin edellisestä lääkärikäynnistä on aikaa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kaikki tutkimukset alkaa alusta, vaikka mulle jotain niistä tehtiinkin jo viime kesänä. Mutta hoitsut oli kyllä kaikki tosi mukavia, että ei siinä mitään. Paitsi nyt joudun sitten niihin inhottaviin inhottaviin verikokeisiinkin vielä monesti. Tänään ekaks tehtiin se ihan normaali gynekologinen tutkimus ja otettiin papanäyte ja klamydianäyte. Ja sitten lopuks vielä verikokeet kummaltakin. Jotenkin hauskaa, että ennen ku voi lapsettomuushoitoja alkaa, niin pitää testata ettei olla HIV-positiivisia. Toi oli ihan uus tieto. Ja sitten ne hepatiitit. Mutta jotenki hauskaa, ku meillä ei oo kummallakaan juuri muita ollu ja sitten hirmu tarkasti kaiken maailmaan sukupuolitaudit testataan. Ja noi sukupuolitaudit otettiin multa jo sillon vuos sit muutenkin. Mutta ihan hyvä, että tutkivat, selviipä sitten seki, jos oiski joku tauti.. ;)

No sitten seuraavaks onkin sitten se kierron kartotus eli vielä kaks verikoetta ja yks ultra ja sitten lopuks vielä se aukiolotutkimus, mikä kuulemma voi SATTUA! Mut siihen on vielä onneks hetki aikaa. Ja koko prosessiin voi kuulemma mennä kauan aikaa, mutta sehän nyt oli jo ihan tiedossaki, eli ei tullu yllätyksenä.

Vähän kyllä välillä ärsyttää, että miks joittenki tarvii käydä läpi tollasia tutkimuksia saavuttaakseen maailman luonnollisimman asian, mutta täytyy sopeutua. En mä valita, tutkimukset toteutetaan hyvin ja hyvä, että pääsee tutkimuksiin, mutta välillä tuntuu epikseltä. Ja sitten tuntuu, etten osaa tuoda näitä asioita oikein hyvin verbaalisesti esiin, koska en haluu, että kuulostais siltä, että valittaisin..