Täällä sitä taas yön tunteina kirjotellaan.. ei tästä nukkumisesta tunnu tulevan enää oikein mitään.. no, ainakin tässä tosiaan tottuu siihen yövalvomiseen, jos vauva sitten sattuu valvottamaan..

Tällä hetkellä särkee selkä, oli pakko tulla tähän sohvalle ja laittaa lämpötyyny selän alle.. tässä on jostain syystä ihan hyvä olla selällään, mutta sängyssä sekin tuntu jotenki epämukavalta.. ja sitten särkee myös jalat..

Pari päivää on myös ollu ihan peruspahoinvointia sekä huimausta, tuli ihan alkuraskaus mieleen.. toivottavasti nyt ei jatkuis ihan loppuun asti huono olo, sekin kun on vissiin ihan normaalia.

Oon nukkunu ehkä noin puolen tunnin pätkissä, eilen illalla johki 11 aikaan, ku olin just saanu nukahettua, ni heräsin tosi ikävästi siihen, että meinasin tukehtua.. mikäköhän paniikkireaktio sekin oli, kun ei oikeesti vaan saanu henkee ja tuntu tosi ikävältä ja sit piti aikansa yskiä, että hengitys taas tasaantu. Siihen kyllä liitty joku unikin, en enää muista mikä, mutta tuli jotenki sellanen tunne, että vauva yritti tappaa mut.. :)

Nyt alkaa jo ranteetkin särkeä, ni jos ottais vaikka sen Panadolin. En jotenki ikinä tajuu ottaa särkylääkkeitä muuhun kun päänsärkyyn, vaikka ne yleensä auttaa tosi hyvin myös tohon selkään..