Eilen oli pakko sitten kuitenkin testata, heti kun testit tuli, vaikka tiesinkin jo se tuloksen.. oli vaan pakko.. niinkun tiedätte..

Nyt on lämpö laskenu normaalille tasolle.. eilen kun piti lähtee luennolle, väsytti niin että tuntu, ettei pystyssä pysy.. luennolla pysyin kuitenkin ihan hyvin hereillä, ihme kyllä. Illalla oli myös tosi kylmä ja kurkku vähän kipee ja sattu hengittää.. silleen ahisti, kun ois ollu lunssa.. nyt noi on kaikki pois ja olo ihan normaalihko.. pää tuntuu, että ois taas tulos kipeeks, mutta oo istunu koko päivän tässä koneella sisällä ja koomannu, ni johtuu luultavasti siitä.. sairaan kuuma on koko ajan, mutta edelleen johtuu luultavasti siitä, että kuuma läppäri ollu sylissä koko päivän.. ;)

Tänä aamuna tuli vessassa käydessä ehkä 3 tippaa ihan kirkasta vertaverta, ei yhtään sellasta menkkaveren tyylistä, vaan ihan puhtaan veren näköstä.. (ihania yksityiskohtia).. Että se oli sitten vissiin siinä.. mutta siihen se sitten loppuki.. koko loppupäivänä ei oo muuta tullu ja mun käsityksen mukaan, kun niitä Clomeja on kuitenkin syöty, menkkojen pitäis alkaa suht normaalisti ja suht pikasesti, eikä tälleen odotuttaa.. siel kuitenkin oli kaks niitä muniksia, joiden pitäis tulla sieltä nyt pois. Viimeks toimivassa clomi-kierrossa kierto oli tasan 28 päivää.. ni miks pitää tehä tälleen kiusaa.. miks ei voi sit vaan selkeesti alkaa, ni se ois sit siinä.. vaan tälleen pitää arpoa, että alkaako vaiko eikö..

Ja E:lle (tai siis meille) piti tulla uus telkkari tiistaina, ni nyt se tuleekin vasta ehkä ens tiistaina.. no onpahan silläkin jotain odotettavaa.. :) Tosin ootan mäkin kyllä sitä, kun oishan se kiva jo saada.. mutta mehän ollaan jo taitureita kärsivällisyydessä, ni ei haittaa mitään..