Vihdoin olo tuntuu siltä, miltä normaalistikin. Nyt voi selkeesti ainakin sanoa, että ensimmäiset kolme kuukautta olo oli kurjahko, kun niin selkeesti huomaa tän eron tähän normaaliin oloon. Samalla voi vissiin sanoa, että tästä alkaa nyt se seesteinen ja energinen keskiraskaus. :) Kaikki pahoinvointi on tiessään ja ruoka maistuu. Painoakin on tullu lisää jo peräti kolme kiloa. Tosin nyt saan sen ehkä pysymään ihan kohtalaisesti kuitenkin aisoissa, kun vihdoin jaksan taas harrastaa liikuntaa. Olin viime viikon kipeenä, sellasessa perusflunssassa, tosin ilman kuumetta ja se veti olon taas aika matalaks, mutta nyt kun siitäkin on selvitty, ni energiaa riittää ihan erilailla kun ennen. Jaksan jumpata ja jopa siivota oikeinkin mielellään. Tänäänkin leivoin jopa koulun jälkeen teeleipiä iltapalaks.

Nukkumisessa oonkin sitten siirtyny jo sellaseen perheelliselle sopivaan rytmiin. Oon jo muutamana iltana käyny yheksältä nukkumaan, nytkin sängyssä kirjottelen, eli väsy tulee vielä kovin aikasin. Tosin heräänkin sitten joka aamu seittemältä, joten ei se mikään ihme oo, että väsyttääkin. Ja ihana herätä aikasin, niin päivä tuntuu paljon pitemmältä ja saa enemmän aikaseks.

Lauantaina päästään kavereitten kans syömään. Ootan sitä jo innolla, valitsin eilen jo vaatteetkin, ni ei tartte sitä sitten enää miettiä. Ja pakko sanoa, että tyytyväinen olen asuvalintoihin, näytän jo ihan oikeesti raskaana olevalta. Ja se on I-H-A-N-A-A!!!!!!