Mulla ei oo tavallisesti kotipäivinä tapana käyttää rintsikoita ja nyt on sitten paita täys pieniä länttejä tosta tissien kohalta.. :) Mä jotenki aina aattelin, että kun ei raskaus alkanu ihan itestään, että ei mun kroppa varmaan sitten muutenkaan toimi niinkun pitäis ja että imetys ei varmaan onnistu yms., mutta kyl nyt näyttäis vahvasti siltä, että jotain aktiviteettiä tossa etumuksessa tapahtuu. Ekan kerran huomasin pari viikkoa sitte joogan jälkeen ja sen jälkeen ihan satunnaisesti, mutta tänään tuli jopa kahesta paidasta läpi, eli uskottava se on. Tuntuu vaan jotenki aikaselta, ku oishan tässä vielä 15 viikkoa jäljellä, mutta ihan hyvähän se on, että imetysvälineet jo harjaannuttaa itteensä.. :) Kuhan ei nyt ihan valloilleen heittäydy.

Sitten eilen aamuyöllä mä luulen, että tuntu ihan selvästi supistuksia pari. Ei ne tuntunu kyllä yhtään miltään, mutta käden alla tuntu, että vatsa meni aivan kivikovaks ja sitten vähän ajan päästä hellitti.. ja sitten uudestaan..

Eilen oli migreeni, mikä ei meinannu mennä millään määrällä Panadolia pois.. kotiin päästyä otin sitten parin tunnin päikkärit ja meni sillä.. ja tänään on ollu ihan ihmeen reipas päivä. Nousin joskus viiden jälkeen, ku ei vaan enää väsyttäny ja kaikki koulujutut pyöri mielessä. Siitä asti oon ollu ihan pirteenä ylhäällä ja saanu jopa jotain aikaseks.. tosin kyl mä sit oon ihan vaan pötkötellykki monta tuntia, mut ehkä se sallittakoon. Eilen alko tuntuu pohkeet tosi kipeiltä seistessä ja yöllä ne sattu, nii, että piti välillä  yrittää vähän venyttää.. ja nyt on koko aika silleen kipeet, että ku kävelee, ni tuntuu ihan ku ois tehny isommanki pohjetreenin. Mitä lie suonikohjukipuja..

Sit sain vietyä kahet kengät vihdoin suutariin, toisiin uusitaan tarrat ja toisiin pohjat.. 40 € menee yhteensä sinne.. melkeen ois voinu jättää noi toiset korjaamatta, mutta eipähän tarvi ostaa uusia, vaan ekologisesti korjataan vanhaa.. ja tuetaan yksityisyrittäjää näin laman aikana. :)

Kaupassa kävin pikaseen, pesin vähän pyykkiä ja tein ruokaa. Nyt on uus intohimo, tuore ananas. On muuten ihan eri makusta ku purkkitavara. Eikä ees niin kallista. Tänään tuli ananakselle hintaa n. 1,50 €. On se aina parempi himo ku suklaa, tosin ostin mä sitäki.. ku en vaan osaa olla ostamatta, jos käyn yksin kaupassa, eikä oo ketään vahtimassa..:)

Ja sitten tossa ysin aikoihin aloin kerätä kaikkia vanhoja lääkkeitä kasaan, ni saan vietyä ne sitten huomenna samalla apteekkiin, ku haen kengät ja käyn kirjastossa. Tuli kerättyä sellanen isompi apteekin kassillinen, siinä taitaa olla lääkkeitä n. neljän vuoden ajalta.. tosin vanhimmat tais olla vuodelta -01.. oon niitä ennenki keränny kaikkiin nyssäköihin tonne kaappiin, mutta en oo saanu aikaseks viedä ja sit niitä on jo kertyny niin paljo, etten oo kehannu, mut vien nyt sit kaikkki huomen kerralla.. taitaa painaa useemman kilon toi kassi.. ja on arvoltaan luultavasti monta sataa, ku useempia lääkkeitä on otettu vaan muutama ja muuten oli suht täysiä paketteja.. esim. koiran särkylääkkeitä, mitä se joskus sai selkäkipuun ja joista oli kaks otettu..

Mutta nyt jos lähtis nukkumaan, vaiks..