Tänään soitin sitten taas vaihteeks Jorviin.. vuoto alkoi eilen, joten huomenna piti alottaa sitten Clomit.. mutta kyllä se vaan on niin, että aina kun tonne soittaa, niin eipä se ikinä mee niin kun suunnittelee.. Siis jos oisin alottanu ne Clomit nyt, niin se ultra-aika ois osunu just sille viikolle, kun hormonipoli on hiihtolomalla.. joten siirtyy siis taas kuukauden eteenpäin.. ja sittenhän se hoitajatäti siellä puhelimessa muisti, että ainii.. sithän onkin pääsiäinen... ja koko poli on pääsiäisenä kaks viikkoa putkeen kiinni, eli just sillon, mihin se seuraava ultra osuis.. Ihan uskomatonta.. ei voi tajuta.. ensinnäkin miten ne on koko aika lomalla ja jotenki miten ne osuu just tälleen..

No se täti lupas sitten selvittää vielä lääkäriltä, että voisko mun vuotoa jotenkin rukata, että ehtis ennen sitä pääsiäislomaa.. Se soitteli sieltä sitten kahen aikaan.. mutta mulla meni eilen jotenkin mystisesti puhelin rikki, eikä sillä pysty soittamaan, eikä vastaamaan, joten äkkiä juoksin naapuriin, joka onneks oli kotona ja soitin sieltä. Sovittiin, että alotan Terolutit nyt pari päivää normaalia aikasemmin, eli kierron 12. päivä. Mutta sitten vuodon pitäis alkaa Teroluttien lopetuksesta parin päivän jälkeen, jotta ehtis, mutta kun mulla usein menee se 5-6 päivää.. joten ei välttis ehi siltikään.. mulle nyt kuitenkin varattiin ultra 14.3., mutta se pitää sitten peruuttaa, jos vuoto myöhästyy..

Hoitaja kenen kanssa asioin, yritti kyllä kaikkensa ja laskeskeli kaikki mahollisia päiviä ja ei kait se siellä kenenkään vika oo, että saavat olla koko aika lomalla..

Ja sitten vielä kun hain jo ne Clomit jonkun aikaa sitten, niin nehän meneekin jo vanhaks huhtikuussa, joten en ehi niitä kun 5 kpl syömään siitä 20 kappaleen purkista, joten loput menee sitten roskiin.. joten sitten taas pitää ostaa uus 50 euron pakkaus, mistä ei tietenkään kela-korvauksia saa.. En tiiä meneekö noi aina noin nopeesti vanhaks vai sainko vaan jotain vanhaa erää, mutta en uskaltais niitä silleenkään jättää, että ostaisin ne vasta, kun varmasti tiiän, että saan alkaa syömään, koska sit kävis ihan varmasti silleen, että ne ois kaikista apteekeista ja tukuista ja kaikista yhtä aikaa loppu, enkä sais niitä mistään..

Jotenkin tuntuu, että joku ei vaan halua, että me saahaan lasta.. tuntuu, että kaikki pienimmätkin asiat, mitkä vaan voi mennä pieleen, niin menee varmasti..

Ainii ja siitä piti vielä sanoa, että se hoitsu kerto mulle myös, että sen mun viimesimmän verikokeen perusteella mulla oli sitten ollu ovulaatio!!! Ja kaks viikkoa ennen sitä verikoetta kun kävin ultrassa, niin siellä lääkäri sano, että on hyvin hyvin epätodennäköstä, että sieltä mikään lähtis irtoomaan.. ja sitten oli lähtenykki.. ja meillä on molemmilla ollu niin kiire, että on varmaan yrityksetkin nyt jääny tosi vähäseen.. Ja toisaaltahan se on tietysti hyvä asia, että se ovulaatio on ollu, mutta tavallaan huono, koska mitäs jos niitä onki ollu useemmin, ja siltikään se ei vaan oo onnistunu, ni sit se onki jo huonompi juttu ja vaikeempi hoitaa.. Mutta luulisin, että ei oo ollu, koska nyt on ihan erilaiset menkat, kun normaalisti.. tosi kivuliaat ja tissit on kipeet, mitä ei yleensä oo.. mutta se ois kiva tietää aina siitä ovulaatiosta sillon kun se on, eikä vasta sitten ku se on jo valunu ulos.. tietysti testejä vois tehä, mutta kun ei se tuu kuitenkaan mitenkään säännöllisesti, niin sitä sais sitten koko aika olla testaamassa.. Mutta nyt pitää ehkä sitten vaan puputella joka päivä.. johonkin väliin se pitää vaan ajottaa.. vaikka nyt on tosi tosi kiireinen kausi.. mut eiköhän sitä jotenki ehi..