Vointi on ollut ajoittain jopa niin hyvä, että miettii onko sitä ollenkaan edes raskaana.. tosin on sellanen pieni tasanen paha olo koko ajan. Ja tänään oli jotenkin tosi paha olo, ku piti tehdä aamupalaa, ni en vaan pystyny nousee seisoo, ku huippas niin paljon.. ja muutenkin makuuasennossa on ihan hyvä, mutta sit kun pitäis nousta pystyy, ni tulee ällö olo. Ja koko aika on tosiaan nälkä ja mä kun en syömisestä oo ikinä oikein muutenkaan tykänny, ni nyt on tosi vaikee ku pitäis koko aika syödä ja silti on koko aika paha olo, mutta jos ei syö, ni tulee vielä pahempi.

Olin töissä ke-pe ja taas jotenki jännitin sitä töihin menoa niin paljon, että en sitte saanu oisin unta, ni nyt oli sit sen verta univelkaa, että piti nukkua tänään jotku kolmen tunnin päikkärit.. ja ne tekiki oikein hyvää.. Tosin mun ois sekin aika pitäny kirjottaa yhtä esseetä, mutta sitten se uni kuitenkin vei voiton.

Mielialaan tää tuntuu vaikuttavan niin, että joka toinen päivä on ahdistus ja joka toinen päivä sellanen onnellisuus.. mutta uskoin, että toikin tosta tasaantuu, kun tähän kunnolla tottuu.. paitsi että mielialoihin vaikuttaa myös niin, että haluis olla vaan kotona ja omien ihmisten kanssa ja nyt ku esim. joutu töihin, ni ei huvita yhtään heittää mitään small talkkia tai pitää mitään kahvitaukoja ja jauhaa paskaa.. eli töissä oon vaan istua kököttänyt yksin huoneessa.. ja tosiaan ku on se paha olokin ni ei kyllä huvita yhtään.. onneks vältyin niiltä kahvitauoilta sillä, että siellä kahvihuoneessa on niin kylmä, etten sinne haluu muutenkaan mennä, ni se ei sit kuulostanu niin epäilyttävältä, ku ennen oon kuitenkin aina menny.. ja sit jotenki ehkä vähän tuntuu, että hajuaisti on herkempi ja jotkut hajut ällöttää.. Kahvin haju ei onneks, koska sitä oon joutunu joka päivä keittää joku seittemän kertaa päivässä.. Muutenkin jos käy vakituisesti töissä ja on just pahoinvointia tai tota hajuherkkyyttää tai muita oireita, ni en tiiä kauan pystyis salaamaan.. kun on se nyt vähän outoa, jos kun lämmittää ruokaa, ni sitten yhtäkkiä alkaa oksettaa.. ni miten sen sitten saa peitettyä ilman että lähtee huoneesta. Onneks ei tarvi enää ku maanantai kestää ja sillonki yritän tehä lyhyemmän päivän... sit en kyllä mee enää, vaikka pyytäisivät, koska kaikki kouluhuommat painaa päälle pahemman kerran..

Eilen illalla tuli vähän sellasta ruskeeta vuotoa, samoin aamulla.. tänään on koko päivän ollu pois, mutta nyt tuntu, että tulee taas vähän.. en kyllä jaksa yhtään huolestua, koska se on ihan normaalia. Eiköhän sitten jotain kipujakin tulis, jos joku ois oikeesti vialla.. Tietty kivempi ois jos ei vuotais yhtään..

Ja ainii.. kun yöllä kävin vessassa ja tota vuotoa oli sillon jonkun verran, ni sit ku nukahdin, ni tottakai näin sellasta unta, että tuli verta ihan kunnolla.. aamulla oli sitten pakko tehdä taas testi, kun sattu yks ylimääränen tollanen halpistesti vielä olemaan... koska jos siellä ei nyt mitään oikeeta elämää vaikka ois ollukkaan, niin luultavasti se hcg-arvo ois niin pieni, että viiva ois edelleenkin haalea, vaikka sen tässä vaiheessa pitäis olla jo ihan selkeesti tumma.. no eipä tarvi murehtia. Hyvä kun olin saanut tikun kastettua, ni se testiviiva ilmesty siihen samalla, kun se koko testialue kastu ja ennen ku se kontrolliviiva oli edes näkyvissä. Ja testiviiva oli vielä kaiken lisäksi huomattavasti tummempi kun kontrolliviiva, joten eiköhän se arvo sillon ole aika korkea ja ainakin noussu edellisestä testikerrasta. Kiva ku testit ois aina noin selkeitä.. Mutta nyt on senkin osalta mielenrauha taas palautettu..