siis munanjohtimet. Se tutkimushan oli tosiaan jo aikoja aikoja sitten, mutta ei oo vaan huvittanu kirjottaa. Eli siinä tutkimuksessa oli siis kaikki hyvin. Oikea puoli veti tosi hyvin, vasenta ei niin nähny hyvin, mutta tais johtua siitä, että oikee veti senkin puolesta. Ja yhden puolen toiminta riittää. Oli vähän ikävän tuntusta kieltämättä, mutta mitäpä sitä ei kestäis.

Torstaina meillä on sitten se varsinainen yhteenvetokäynti, jota odotan jo innolla. Tosin lääkäristä riippuen se voi olla tosi tylsäkin käynti, kun siellä on yks lääkäri, joka oli viimeks sitä mieltä, että antais vaan jotain keltarauhashormonia, ja mä oon sellasta kuitenki jo puoltoista vuotta syöny, ni enpä nää siinä mitään hyötyä, millä saatais tätä asiaa menemään eteenpäin. Musta kolme vuotta lapsettomuutta on jo ihan tarpeeks, että jotain vois jo alkaa tekemään, vaikkei mitään vikaa varsinaisesti tunnukaan löytyvän. Selkeesti jotain vikaa jossain kuitenkin on.

Ainii, mä oon tänään 25. :) Alkaa siis vissiin virallisesti vika parhaan hedelmällisyysajan vuosi. Vai onkohan se paras aika jo ohi...