Käyköhän muillekin näin.. nyt ei ehdi kirjoittaa, piti vaan tulla tänne tekemään tämmöinen huomautus..

Edit 9.12. klo 22.20
Jos nyt vähän kirjottasin tästä, kun on vielä muistissa ja nyt on hetki aikaa.. Eli kun menksulit viimeks alko tiistaina, yritin yhen aikaan soitella Jorviin n. tunnin aikana ehkä seittemän kertaa ja koko aika oli varattu. Aattelin jo, että niillä oli jääny luuri pöydälle, mutta tais se olla vaan varattu. Ja sen takia soittelin vaan noin pienen ajan, koska olin koulussa ja en viittiny ihan sellasessa paikassa soittaa, missä kaikki kuulee.. ja tossa oli sitten tollanen tunnin hypäri.. no joka tapauksessa, soitto jäi sitten seuraavalle päivälle..

Keskiviikkona heti aamusta ysiltä aloin soittaa ja pääsinkin heti läpi. Täti meni etsimään mun papereita ja oli siinä sitten samalla laskeskellu, että niinä päivinä, kun oisin tarvinnu sitä ultrausta, niin ei ollu yhtään vapaita aikoja.. Eli ei sitten kannata tietenkään niitä verikokeitakaan ottaa.. Seuraavaks soitin sitten eräälle yksityiselle. Siellä sanottiin, että verikokeitten tekeminen periaatteessa onnistuu, mutta koska niillä on monta erilaista paketti verikokeita, niin mun pitää soittaa uudestaan Jorviin ja selvittää mitä verikokeita tarviin. No soitin sitten uudestaan Jorviin ja kyselin ja sieltä sanottiin vaan että alkukierron näytteet. Ja pyysin sitten että tarviisin ne mun paperit, jos ne tarvii niitä siellä yksityisellä. No siellä se kätilö lupas lähettää meijän paperit, jotka tulee varmaan ens viikolla. Mutta että hyvin voi käydä yksityisellä verikokeissa, ottaa vaan alkukierron näytteet. No sitten soitin uudestaan sinne yksityiselle, että ottakaa vaan alkukierron näytteet.. no eihän sekään sitten riittäny, ku ois pitäny tietää, että mitkä näytteet.. no enhän mä niistä mitään ymmärrä, ku en oo mikään hoitaja, eikä se sieltä Jorvista sanonu. Ja luulis nyt että mitkä vaan kelpaa, kun katotaan sitä alkukierron hormonitasapainoa.. no en tiiä.. sitten se ehdotteli siellä, että kävisin verikokeissa Jorvissa ja sitten vaan ultrassa siellä yksityisellä.. No aattelin sitten, että tehdään sitten niin, että soitan sinne Jorviin ja kysyn onnistuuko se.. aattelin kuitenkin vielä varmistaa, että onhan se ultraus sitten mahdollista tehdä ens viikolla, kun sitä olin kysyny jo aikasemmassa puhelussa. Se ois siis pitäny tehä perjantaina. No näillähän on sitten se perjantai just ja vissiin koko viikko niin täys, etten mä sitten mihkään sinne mahtunu. Aluks musta tuntu, että siellä päässä ei ollu kovin ystävällistä palvelua, mutta kyllä se sitten loppua kohti olikin ja hoitaja tuntu olevan aidosti pahoillaan siitä, että vapaita aikoja ei ollu..

No sitten soitin vielä toiselle yksityiselle, että onnistuisko, mutta niillä olikin sitten sellanen periaate, että ei onnistu pelkän kierron kartotuksen tekeminen, vaan siellä pitäis käydä lääkärissä sitä ennen.. ja enhän mä mitään sellasta haluu, enkä ois ehtinykkään, koska ois pitäny päästä verikokeisiin jo perjantaina.. Eli siirtyi siis taas kuukaudella.. no ei sinänsä väliä.. kuukaus sinne tai tänne ja onhan tässä jo varmaan kohta puolisen vuotta muutenki odoteltu, mutta että voikin käydä taas näin.. just mun tuuria... mitäköhän ens kuussa on luvassa.. toivottavasti ei joutuis taas soittelee miljoonaan paikkaan.. sitä sai tehä jo ihan tarpeeks vähään aikaan.. mä inhoon soittamista.