Tänään aamulla tuntu ekan kerran pitkään aikaan, että ei oo silleen paha olo kun muina päivinä. Sen sijaan eilen luennolla onnistuin nappamaan taas mehevän migreenin, joten tänäänkin on ollut melko ikävä olo koko päivän. Tiesin eilen jo ennen luennon alkua, että jos sinne menen, niin päänsärynhän se aiheuttaa, mutta oli pakko mennä, kun oli vika kerta ennen luentoa ja ihan hyvä, että menin.. siellä sai monta tärppiä. Tänään kävin ostaa lisää Panadolia ja on menty sen voimalla.. jotain se tuntuu jopa auttavan.. ja vaikka tää migreeni tuntuu nyt tulevan ihan yhtä usein, kun ennenkin ja voimakkuuskin on suurin piirtein sama, niin tuntuu tässä olevan se ero, että se tuntuu menevän nopeemmin ja helpommin pois kun yleensä *kop kop kop*
Päivällä toisen Panadol-annoksen jälkeen se pahin kipu oikeestaan jo taittu, mutta on tässä koko ilta menny vähän tällasessa koomassa ja selkä särkee.. vähän luulen, että yöllä voi tulla kipu takasin, mutta eiköhän se sitten huomisen aikana mee viimestään pois uudella annoksella Panadolia.. kolme päivää tää aina maksimissaan kestää..

Viikon päästä ois yhet pikkujoulut, mihin mielellään kyllä menisin, mutta nyt aion kyllä lähteä jo hyvissä ajoin pois, heti kun alkaa vähänkin tuntua siltä että päänsärky vois tulla.. sen kun onneks tuntee jo aika paljon aikasemmin ja vähän luulen, että se sillon tulee.. aika hyvin tässä 15 vuoden aikana on oppinu jo ennustaa noi tilanteet, missä todennäkösesti päätä alkaa särkee.. sitten se voi vaan valitettavasti tarkottaa sitä, että en kovin kauaa juhlissa viihdy.. onneks kaikki siellä kuitenkin jo tietää syyn, niin ei tarvi luulla, etten mä haluis olla paikalla..

Vähän jänskättää huominen ultra..

Ja tänään, kun olin koiran kans kävelyllä ja kattelin kaikkia jouluvaloja, ni nyt vasta jotenki tajusin, että kohta pääsen tekemään kaikkia niitä lapsijuttuja, minkä takia ylipäänsä lapsia haluan.. :) Sellaset tunteet ei oo vielä oikein löytäny mun luo.. Vaikka en osaakaan olla niin pessimistinen, että missään vaiheessa aattelisin, että tää vois mennä kesken.. (en vaan osaa, vaikka tiiänki, että voi), ni silti en osaa vielä jotenki aatella, että meille vois tulla oikee vauva..