Ei tullut sitten siitä nukkumisesta mitään. Nyt ei onneks enää pahemmin väsytä, joten joten kuten jaksaa pysyä ylhäällä. Taitaa jäädäkin taas sitten huomiset luvut sikseen. Onneks ei tosiaan töissä tarvi käydä.

Ysiltä yritin nukkumista, mutta selkä oli niin kipee joka asennossa, että eihän siitä mitään tullu. Joskus 10 aikoihin nukahin puoleks tunniks, vain nähdäkseni unta siitä kivusta. Sitten oli jo pakko nousta ylös, kun se kipu oli taas jotain ihan järkyttävää makuuasennossa. Aiemmilla kerroilla toi ihan samanlainen kipu on tuntunu jommassa kummassa hartiassa, nyt tuntuu tuolla lapaluiden välissä. Mutta ei ole siis mitenkään samanlaista, kun normaali lihaskipu, mitä mulla siellä on.

Otin sitten vartin session hierontatuolilla, joka tuntukin ihan hyvältä, mutta eipä se sitten enää sen jälkeen auttanu. Viimeks vaiva lopulta helpotti, kun tajusin ottaa Panadolin, nyt otin 1½, eikä mitään vaikutusta. Joskus 12 aikaan väsytti jo niin paljon, että yritin ottaa unta ihan väkisin, mutta tossa puol kaks heräsin ja oli yksinkertasesti pakko nousta. Pystyasennossa olo on ihan siedettävä selän puolella, mutta heti kun yrittää mennä vähänkin makuuasentoon, edes puoli-istuvaan, ni särky pahenee. Nyt sitten istun tässä koneella ja odotan aamua. Taitaa olla pitkä yö luvassa. Ja nyt kun selässä tuntuu suht hyvältä, ni nyt särkee sitten käsivarret. Aluks ne oli vaan vähän sellaset levottoman tuntuset, mutta nyt sekin on ihan selvästi muuttunu kivuks. Netistä googlettamalla löyty tosi huonosti mitään ja toi käsikipu yhdistettiin aina vaan turvotukseen, joka voiskin olla ihan loogista, paitsi, että ei nää näytä yhtään turvonneilta.

Sit kun tää vaiva tulee aina öisin (tosin nyt on 3. kerta vasta) ja aina yöllä päätän, että seuraavana päivänä soitan ja kysyn jostain, mutta sit kun aamu tulee, ni se menee kun taikaiskusta aina pois, joten tuntuu sitten vähän hölmöltä soittaa, kun ei mitään vaivaa enää oo.. ja jos tää ois vaikka useena yönä peräkkäin, ni sit soittasin tottakai, mutta kun edellisestä kerrastakin taitaa olla aikaa jo kuukaus, eikä koskaan tiedä, tuleeks tää uudestaan vai ei, ni en oo soittanu. Ehkä mä nyt seuraavas neuvolas kysäsen kuitenki.