Miltä tuntuu, kun tietää tarkalleen millon kuukautiset alkaa? Tai voi kalenterista kattoo, millon kannattaa olla aktiivinen petipuuhissa? No nyt mennään puol vuotta Clomeilla, joten ehkä mäkin saan kokeilla, miltä se tuntuu. Voi varaa vaikka kylpyläloman etukäteen, kun tietää, että siellä voi sit kans tehä sitä, mitä sinne on menty tekemään, eli uida ja sitten sitä toista juttua.. ;)

En oo jaksanu mistään tänne kirjottaa, kun kaikki tuntuu sellaselta puurolta. Ei ole sattunut oikein mitään positiivista hoitojen taholta. Kesä oltiin kesätauolla kystan takia ja sitten kun piti alottaa clomeja taas uudestaan ja varata ultra-aikaa, niin ei ollu aikoja ja taas siirtyy seuraavaan kiertoon.. mutta nyt sentään päästiin taas vähän eteenpäin. Maanantaina oli ultra ja sieltä löyty kaks kaunista munasolua, yks kummaltakin puolelta. Ovulaatio pitäis olla perjantai-lauantai ja nyt on tuntu tuolla vasemmalla puolella sellasta vihlomista, mikä vois jotain olla.. tai sitten ei..

Sen oon oppinu, että mikään oire ei merkitse mitään ja mitään on turha spekuloida ja lopulta aina pettyy kuitenkin. En kuitenkaan oo mikään negatiivine luonne, mutta noi vaan tuntuu tosiasioilta tässä vaiheessa. No mutta eiks se nyt kuitenkin mee niin, että jos ne menkat ei ajallaan tunnu alkavan, niin sitten oltais raskaana.. tai sitten ei.. :)