Vauveli tosiaan liikuskelee jo ihan joka päivä, mutta pääsääntösesti tuntuu 1-2 liikuntasettiä/päivä. Tänään onki sit ollu superaktiivinen päivä, ensin aamupäivällä 1½ tuntia liikettä, sitten junassa, luennolla ja nyt vielä illalla. Sitten kun monet sanoo, että liikkeet tuntuu parhaiten, kun rauhottuu niitä vaikka selälteen tunnustelemaan, mutta meijän vauveli aktivoituu aina, kun alan opiskelemaan. Alusta asti, kun liikkeet oli vasta ihan satunnaisia, eikä ees joka päiväsiä, ne tuntu AINA, ku olin luennolla. Ja tänään ja eilen heti ku aloin opiskelee ja lukemaan, ni liikkeet alko saman tien tuntumaan.

Ulospäin ne ei oikeestaan vielä tunnu, mutta sunnuntai-iltana (22.2), ku kävin nukkumaan, ja tuntu aika kovia potkuja, ni kun laitto käden tohon alavatsalle ja paino vähän, ni tuntu kättä vasten jo ihan selvä liike. Kerran aikasemminki olin tuntevinani, mut se oli sillon niin hentonen, että sitä en laske. Mutta toi oli jo ihan varma.

Vauva on siis ollu reipas, mutta ite väsähdin ihan täysin taas luennolla ja oon edelleen ihan poikki, joten nukkumaamenoaika tulikin aikaseen tänään. Tosin sitä ennen on pakko hautoa selkää vähän lämpötyynyllä, kun se tuntuu särkevän aika kovasti. Jotenki noi luennot tuntuu jo tosi pahalta selälle. Alusta asti se istuminen tuntu pahalta, kun niissä penkeissä ei saa jotenki sellasta hyvää asentoa. Piti sitten työntää takkia alaselän taakse, että sais vähän tukea selälle ja ois parempi istua.

Mutta nyt nukkumaan.