Nyt ois tasan kuukausi jäljellä. Edelliset kaks viikkoa olo on ollut todella tukala ja supistuksia, jopa jo vähän kipeitä on ollut koko ajan. Viime viikon oli myös sellasia ikäviä menkkakipuja. Sitten perjantaina oli vika tentti ja perjantai-iltana isot siivoukset lauantain juhlia varten ja siitä lähtien onkin ollut oikein hyvä olla. Toki vieläkin supistaa lähes koko ajan, mutta mitään kipuja ei enää oo ja muutenkin jaksaminen on vähän parempi. Tosin päivisin väsyttää aika paljon, vaikka olinkin saanut hemppaa vähän nousemaan jo raudan syönnillä. Tänään neuvollassa mitattiin, ni se oli 121, eli noussu edelliskertasesta 110:stä, mutta edelleen jatkan rautaa, niin että saatais se nousemaan johki 130:een.

Tänään käytiin hakemassa vaunut ja turvakaukalo ja amme ja patja pinnasänkyyn. Pinnasänkykin haettiin sunnuntaina. Nyt ois siis kaikki hankinnat oikeestaan tehty. Pyykkiä oon pessy hullun lailla pari päivää, kun noita vaippoja ja harsoja on hyvä pyörittää siellä koneessa ihan useempikin kerta ennen kun pääsevät käyttöön.. eli narulta aina vaan uudestaan koneeseen.. ehkä pari kertaa vois vielä laittaa muiden pyykkien sekaan, jos mahtuu.. en mä niite yksikseen viitti pestä, mutta siinähän ne peseytyy samalla, jos koneeseen jää tilaa.

Huomenna ois sitten vuorossa makkarin järkkäystä ja pinniksen kasausta ja sellasta. Eli puuhaa vielä riittää.. Mutta on tässä onneks vielä aikaakin.