Onkin vierähtänyt pitkä tovi edellisestä postauksesta. Väliin on mahtunut eka neuvolakäyntikin, mutta siitä ei niin paljon kirjotettavaa ole, kun siellä vaan juteltiin ja osin jo samoista asioista, kun aiemmin.

Pahoinvointi katosi kokonaan pariksi viikoksi, mutta nyt se näyttäis tulleen takas. Viikon verran on ollut taas vähän kurjempi olo, mutta edelleenkään en oo oksentanu, mikä on ihan hyvä.

Joulu meni oikein kivasti.. tosin iski sitten kuitenki lopuks sen jouluressin laukeemisen, joka johti päänsärkyyn, mutta hyvä puoli on se, että torstai-aamuna otetut kaks Panadolia vei sen kertaheitolla pois. Eli vaikka päänsärky näyttääkin nyt tulevan n. kerran puoleentoista viikkoon, se lähtee kuitenkin tosi hyvin pois noilla Panadoleilla.. mikä on ihan yllättävää, koska ennen ei auttanu pienempäänkään pääkipuun ees minkään vahvunen Burana.

Joululahjaks saatiin odotus-kirja, jossa kerrotaan jokaiselle 266 päivälle, mitä sikiössä ja äidissä sillon tapahtuu.. eilen luin tota kirjaa alusta tähän hetkeen asti ja onhan siellä ihan kivajo juttuja, mutta lähinnä iski sellanen ahdistus siitä, että en osaa syödä oikein ja riittävästi ja tarpeeks terveellisesti.. ja huono omatunto tulee myös heti, kun syö jotain hyvää ja nyt kun suklaata tekis koko ajan mieli ja sitä vielä on sattuneesta syystä tarjollakin, ni melko vaikee hillitä itteensä.. että ehkä mä oon sit huono äiti, ku en pysty pienimmistäkään mieliteoista luopumaan..

Toinen ahdistus tulee siitä, että kaks viikkoa, niin pitäis olla kandityö palautusvaiheessa ja puolet puuttuu vielä ja en vaan saa aikaseks tehtyä sitä yhtään.. kun heti jos on vähänkin paha olo tai väsyttää, ni annan itelleni tosi helposti luvan vaan olla.. mikä on toisaalta hyvä, mutta se kostautuu joka tapauksessa jossain vaiheessa, kun se palautus on väistämättä edessä.. en ees uskalla aatella, mitä kevään opiskeluista tulee, kun näyttäis tulevan aika tiivis kevät ja sit kun se masu oikeesti on tossa koko ajan muistuttamassa ja saa jo tehdä kaikkia lastenhuonehankintoja ja muita, ni miten mitenkään pystyn keskittymään mihinkään kuivaan tenttikirjallisuuteen..

Sit oli vielä kaks lapsiaiheista lahjaa, toinen oli joulukirja, joka päätyy lapsen kirjahyllyyn odottamaan kuulijaa ja sitten saatiin yks Pentikin nalle, joka päätyy sitten tulevan vaatelipaston päälle.. :) Ihanaa, kun voi sisustaa jo mielessään tota makuuhuonetta.. ni ei sitten jää sinne keväälle, kun se toteutus..