Koko viikonloppu on mennyt vähän kun ohi. Eilen aamusta lähdettiin Jumboon vähän ostoksille, ei siellä menny tosin kun vajaa pari tuntia matkoineen, eli ihan lyhyt reissu. Sit särkikin selkä ja pää niin paljon, ettei oikei mitään tullu tehtyä. Koko viikonloppu oli kylä tarkotus lukea, ku huomen pitäis palauttaa yks tenttikirja, mitä en välttis enää tenttiä ennen saa ja siitä on luettu vasta n. 1/4. Sitten joskus neljän aikaan piti mennä pariks tunniks lepäilee, kun illalla oli pöytävaraus puol ysi, ni ettei heti ois tullu väsy. Oon tainnu nyt ohittaa sen päiväunitarveajan, kun ei uni meinannu tulla sitten millään.. no kyllähän se pelkkä lepäilykin ja Panadoli autto siihen pääkipuun.

Kun oli aika lähteä, ni pää ei ollu enää kipee, eikä selkäkään, tosin siinä vaiheessa oli sitten vatsa, mutta se ehkä johtu vaan jännityksestä, koska meni sitten heti pois, ku päästiin perille. Paikkana oli siis Memphis Kampissa. En ollu ennen siellä käyny, mutta oli kyllä tosi kiva paikka. Ruoka oli hyvää ja kerrankin sitä ei ollu liikaa, että jaksoin jopa syödä lähes kaiken. Tosin laatuunsa nähden oli vähän kallista, mutta sen kerran kun missään käy.. Jälkkäriks otettiin kimpassa iso banana-splitti ja se oli oikein sopiva silleen jaettavaks. Tosin mä oisin voinu syödä sitä jäätelöä vaikka kuinka paljon. Suklaa- ja kirsikkajäätelöt oli taivaallisia.. Ja niitä sitten teki tänäkin aamuna mieli, mutta enpäs lähteny kauppaan, vaikka aluks oli tarkotus. Ja nyt iltapalaks söin vähän sokeritonta jätskiä, ni se vähän autto.. 

Syömästä mentiin vielä hetkeks ihan baariin, mutta siellä oltiin vaan sellanen reilu puolisen tuntia. Ihan hauskaa oli kyllä, mutta seuraava kerta onkin sitten luultavasti melkosen pitkän ajan päästä. Kun ei tän mahan kanssa enää oikein kehtaa noihin baareihin lähteä. Vaikka sinällään ihan hyvähän siellä oli olla, kun ei niissä enää polteta, ni tuskinpa se vauva siellä mitenkään kärsii, jos ei nyt ihan yötä myöten hillu. Lähettiin vajaa 1 kotiinpäin. Kotimatkalla bussissa haisi ihanasti oksennus.. onneks siihenki tottu nopeesti. Nukkumaan päästiinki sit jos kahen aikaan ja tänään ylös joskus kasilta. Ei sitä jotenki vaan osannu nukkua, vaik ois ihan hyvin voinu, ku ei koirallakaan ollu kiire uloa.

Nyt oon kyllä entistä vakuuttuneempi siitä, että krapulasta aina puolet johtuu väsymyksestä, koska mähän en mitään vettä vahvempaa juonu, mutta nukuttua tuli vähemmän ku yleensä, ni aamulla oli ihan krapulainen olo. Väsytti ja janotti ja selkä oli tosi tosi kipee. No nopeestihan se olo sitten meni ohi, mutta en mä saanu mitään aikaseks koko päivänä. Jumituin huuto.netin vauvanvaateosastolle surffailee koko päiväks. Hyvä, että ruuan sain välissä tehtyä. Nyt onki taas nukkumaanmeno edessä, huomenna on pakko ottaa itteensä niskasta kiinni ja tehä jotain hommiakin, kun koko viikonloppu meni ihan vaan laiskotellessa..

Tänään rv19+2