tai toivotaan ainakin niin.. tai kyllähän se väistämättä, mutta haluisin uskoa, että tällä viikolla päästäis jo tositoimiin. Eilen oli ihan järkyttävät liitoskivut ja varsinkin aamupäivästä tuntu jotenkin ihan selvästi, että vauva ois jo aika lailla painanu tonne alas. Tänään sitä paineentunnetta on ollu kyllä selvästi vähemmän, mutta jospa se eilen kiinnitty sinne jotenkin ja tuntu siks enempi. Luulisin kuitenkin, että oltais jo lähtökuopissa. Öisin on ollu jo vähän kipeitä supistuksia. Maksimissaan noin kolme putkeen. Ja tuntuu vatsassa ihan menkkakivuilta ja sitten tuolla alaselän puolella. Ei kuitenkaan vielä mitään pahaa kipua. Tänään niitä on tullu hissukseen pitkin päivää, mutta ei vielä koskaan kahta enempää putkeen. Että ehkä siellä pikku hiljaa jotain tapahtuu.

Nukkuminen on ihan tuskaa.. tai oikeestaan nukkuminen muuten ihanaa, mutta asennon saaminen ihan mahotonta. Tunnin pystyy olee samassa asennossa, jonka jälkeen joka paikkaan sattuu. Nyt on ollu pakko pari kertaa nukkua selällään, vaikka se ei kovin hyvä asentoi oiskaan, mutta kyljillään vaan sattuu liikaa lonkkiin. Ja koko ajan on KUUMA!!!

Tänään sain mun vikan homman tehtyä, mitä olin aatellu, eli sain lelut pestyä. Ja eilen sain yhen nutun valmiiks, jonka aattelin vauvelille päälle, jos tulee viileämpi kotiutumispäivä. Senkin pesin tänään. Nyt vois siis jo lähteä. Kassi on periaatteessa pakattu, tosin puolet kamoista on vielä pakkaamatta, mietitty kylläkin. Tosin koska aion luultavasti hamstrata ihan turhan paljon tavaraa mukaan, joudun ehkä vielä vaihtamaan kassia. Luotan kuitenkin siihen, että lähtö ei oo niin äkkinäinen, ettenkö ehtis siinä vielä sitten pakkaamaan.