Mistäköhän alottais...? Viime yönä oli taas ihan mahoton saada unta. Se on taas se aika kuusta, kun alitajusesti jännittää niin, ettei uni vaan tuu.. puol neljä heräsin ja siitä valvoin ja pyörin siihen asti, kun oli aamuherätys.

Ensin sananen lämmöistä. Aamulämmöt on ollu säännöllisesti sen 37,2, paitsi yhtenä aamuna oli vaan 36,6 ja aattelin jo, että no ni.. mutta sitten se taas siitä nousi.. ja kai toi voi muutenkin vaihdella, ei kai oo niin tarkka. Tai en tiiä onko niin luotettava indikaattori.

Rinnat on ollu jo nelisen päivää kipeet.. Sinänsä ei mitenkään uutta, mutta tää on nyt yhteensä neljäs clomi-kierto ja koskaan ei näissä kierroissa vielä rintakipuja oo ollu.. eli ei ainakaan yli puoleen vuoteen muistaakseni. Ja nyt ne siis on kipeet.. jopa siinä määrin, että valvottaa yöllä..

Jalat on kauttaaltaan kipeet, jalkapohjat, sääret ja ehkä kummallisenpana peba. Se on ollu kipee jo varmaan viikon verran. Ei niinkun lihaskipua, vaan sellasta mikä tuntuu syvemmällä.. sellanen kun jaloissa joskus tuntuu, että tekis mieli venytellä. Mutta toi kipu on sellasessa kohdassa, että en oo vielä millään venytyksillä yltäny sieltä venyttelee.. joku peppuhieronta tekis tosi hyvää, mutta toi puolisko on vähän kipee, niin se ei oo jaksanu sitä mulle antaa.. mutta että jos oireita ettii, ni toi on ainaki ihan uus ja erilaine oire ku koskaan ennen.

Väsymys. Väsymystä en oikeestaan oo enää laskenu mikskään oireeks, koska välillä väsyttää muutenki tosi paljon. Mutta nyt väsyttää ihan hulluna, eilen ja tänään oli pakko ottaa päikkärit. Tosin tän päivänen luultavasti johtu vaan viime yöstä, ku kai se nyt väsyttää, jos ei yöllä nuku.

Pari päivää on ollu sellasta menkkamaista alkukipua ja on ollu jonku verran myös sellasta limasuutta..

Viluttaa.. johtuen tietty lämmöstä.

Paha olo.. sitäkin mulla on ajoittain.. mutta koskaan mulla ei tuu junassa paha olo ja nyt tänä aamuna oli pakko lukea junassa yhtä koulujuttua, mutta onneks tajusin lopettaa ajoissa, ennen ku tuli pahempi olo. Ja kun pääsin kouluun asti, niin melkein oksennutti vessassa.. mutta mä luulen, että sais olla tosi tosi huono olo, ennen ku varsinaisesti oksennuttais, koska mä en koskaan oksentele, eikä mul oo mahatauteja tai muita koskaan.. *kop kop kop*

Ja nälkä.. yöllä tuli oikein sellanen riipivä nälkä, että meinasin nousta syömään banaania, mut en jaksanu.. mutta ei toikaan oo mitään uutta, ku on ollu sellanen ennenki..

Nyt taitaa olla dpo9, eli melko aikanen vaihe on vielä. Alkuperänen suunnitelma oli testata sunnuntaina, mutta senhän nyt tietää etten mä siihen asti kestä. Sit aattelin testaa huomen aamuna, kun oli sitä oksetustakin.. mutta sitten sorruin ja oli pakko testata, koska väsymyksestä tuli kauhee migreeni ja mä en ikinä oikein uskalla ottaa niitä lääkkeitä, jos on mitään mahiksia. Vaik tiiänki et vois varmaan ihan hyvin ottaa.. varsinki ku mä otan aina vaan kolmasosan siitä pilleristä. Ja myös tiedostin sen, että ei välttis ja hyvin todennäkösestikään näkyis vielä, eli ei vois tietää, vaikka oiski, ni se ei välttis silti näkyis.. mutta tulis kuitenki itelle sellanen parempi mieli, että voi sen lääkkeen ottaa, ku jos ei ota, ni migreeni voi olla päällä kolmekin päivää.. ja sit toinen syy, että tein oli se, että jos oisin oottanu huomisaamua, ni en ois taaskaan saanu nukuttua, ku oisin sitä jännittäny.. mutta nyt kävikin jotenki niin, että en uskalla sitä lääkettä ottaa siltikään ja luulen, että en kyllä välttis saa nukuttuakaan.. ;) Olo on muutenkin tosi outo.. oudon tavallinen..  mutta kai se tästä.. ja en ihan vielä luota kuitenkaan.. huomenna uudestaan..

Sitte mun piti osallistua Rasavillirusakon Tiineenä talviaikaan -projektiin, mutta taisin myöhästyä.